Vi er en familie som består av Maren (mor), Ole (far), og to gutter på 12 og 14 år. 

Gården vår består av om lag 100 dekar dyrket mark og 1600 dekar skog/utmark. I tillegg leier vi 350 dekar jord. I skogen vokser gran, furu og lauvtrær som utnyttes til sagtømmer, papirproduksjon og ved til brensel. Den dyrka jorda produserer spelt, dala landhvete, havre, erter og poteter, samt høy til egne sauer. Gamle kornsorter fungerer godt i økologisk korndyrking. Sauene teller omtrent 70, det er Norsk Hvit Sau. Ellers preges tunet av 20 frittgående Islandshøner som går ute i inngjerdet område. Vi klekker fram kyllingene selv. Hønene skifter område flere ganger for å redusere smitte og for å spre gjødsel over et større område.

Gården er Debio-sertifisert. I vår gårdsbutikk er egg og poteter Debio-godkjent. I tillegg selger vi økologiske og noen fairtrade sertifiserte varer. Brød er ikke Debio-godkjent, men vi bruker nå kun økologisk mel i våre bakevarer.

Gjennom å starte gårdsbutikk ønsket vi å forene det vi brenner for når det gjelder matproduksjon:

  • At maten er produsert på en miljøvennlig måte, og at den har reist kortest mulig før den når deg som forbruker.
  • På den annen side at landbruksvarer vi importerer fra økonomisk fattige land skal være produsert på en etisk forsvarlig måte. Dette handler om å vise solidaritet med våre yrkesbrødre i sør.